پایان نامه مکانیک با محوریت آلیاژسازی مکانیکی

ساخت وبلاگ

آلیاژسازی مکانیکی در پایان نامه مکانیک، فرآیندی است که امکان تولید یک ماده همگن را با استفاده از آسیاب گلوله‌ای انرژی بالای ذرات پودری فراهم می‌کند. این فرآیند به عنوان یک فرآیند حالت جامد پودری طبقه‌بندی می‌شود که از طریق برخورد پودرها با گلوله‌ها و جوش سرد (cold selding) منجر به مخلوط‌سازی پودرها می‌شود. در پایان نامه مکانیک با موضوع آلیاژسازی مکانیکی،‌ این روش به طور گسترده  به منظور تولید مواد پیشرفته شامل مواد تعادلی، غیرتعادلی (ذرات آمورف، مواد نانوکریسنالین) و مواد نانوکامپوزیتی به کار برده می‌شود. همچنین بعضا در پایان نامه از آلیاژسازی مکانیکی به منظور احیای برخی از اکسیدهای فلزی توسط آسیاب پودرهای اکسیدی با  عوامل کاهنده فلزی در دمای اتاق استفاده می‌شود.

 

 

فرآیند آلیاژسازی مکانیکی غالبا در پایان نامه مکانیک به منظور تولید آلیاژها و ترکیباتی به کار برده می‌شود که تولید آنها توسط روشهای ذوب و ریخته‌گری معمول دشوار است. در این پایان نامه، عوامل و پارامترهای متعددی وجود دارند که باید به منظور دستیابی به خواص بهینه محصول نهایی آلیاژسازی مکانیکی به دقت کنترل شوند. از جمله مهمترین این عوامل می‌توان به کنترل اتمسفر، انتخاب نسبت گلوله به پودر، انتخاب عامل کنترل (control agent)، سرعت و زمان آلیاژسازی اشاره کرد.

یکی از مهمترین کاربردهای آلیاژسازی مکانیکی در پایان نامه مکانیک، تولید آلیاژهای استحکام‌بخشی شده توسط توزیع فازهای اکسیدی و همچنین کامپوزیتهای فلزی است. اجرای بهینه فرآیند آلیاژسازی مکانیکی مستلزم مراحل متعددی است که هر یک از آنها به طور مستقیم و یا غیر مستقیم بر خواص محصول نهایی تاثیر می‌گذارند. مراحل ضروری پیش از آسیاب عبارتند از مخلوط‌ سازی پودر، ایجاد خلا و یا استفاده از گازهای محافظ به منظور جلوگیری از اکسیداسیون و آلودگی. همچنین پس از آسیاب گلوله‌ای، مراحل گاززدایی و بعضا اکستروژن و نورد انجام می‌شود.

سفارش پایان نامه

انجام پایان نامه مکانیک

 

نگاهی به پایان نامه کارشناسی ارشد...
ما را در سایت نگاهی به پایان نامه کارشناسی ارشد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9editexpertsc بازدید : 52 تاريخ : دوشنبه 8 خرداد 1396 ساعت: 18:16