قواعد و چارپوب نگارش پروپوزال

ساخت وبلاگ

قواعد و چارپوب نگارش پروپوزال

هنگام نوشتن و اسکلت بندی مطالب باید دقت و وسواس زیادی به خرج داد تا مخاطب پروپوزال در کمتر از 15 دقیقه چارچوب پژوهش را درک نموده و در آن چارچوب و در صورت نیاز بازخوردهای اصلاحی دقیقی ارائه دهد.در غیر این صورت احتمالاً مخاطب خود راساً اقدام به چارچوب سازی پروپوزال می کند و احتمالاً کل مسیر پژوهش را  تغییر می دهد.

پخته نویسی پروپوزال شانس دریافت بازخوردهای خوب و سازنده را افزایش می دهد و خام نویسی برعکس شانس دخالت های افسارگسیخته و از مسیر منحرف کردنپروپوزال را فراهم می کند.

                                                                       

پروپوزال مانند تفاهم نامه ای است که میان پژوهشگر و کارفرمای پژوهش (اساتید راهنما, مشاور, داور) امضا می شود. چون پروپوزال توسط پژوهشگر نوشته شده است و توسط کارفرمای پژوهش تایید و تصویب می شود, این معنا را می دهد که پژوهشگر متعهد است به هرآنچه در پروپوزال خود وعده داده عمل کند. فهم این موضوع دو پیام بزرگ برای پژوهشگر دارد:

از زیاده گویی بپرهیزید

لیست آرزوهای خود را با هدف های پژوهش اشتباه نگیرید.

یک پژوهش دانشگاهی بنا نیست سود شرکت ها را چند برابر کند, کیفیت خدمات و کالاها را متحول کن, نظام آموزشی را دگرگون سازد. یک پژوهش در بهترین و آرمانی  ترین حالت خودقرار است درباره چگونگی تحقق اهدافی, مدل و نظریه عوض کند, اما اینکه مدل ارائه شده منجر به افزایش سود شرکت می شود؟ کیفیت را ارتقا می دهد؟ نظام آموزشی را دگرگون می کند؟ چیزهایی هستند که به مطالعات طولی و چند سال زمان نیاز دارند.

در صورت بی توجهی به این نکات و گنجاندن بی تامل هر محتوایی (اعم از تعاریف, مدل ها, روش ها و نظریه ها) پژوهشگر احتمالاً خود را در ناکجاآباد خواهد یافت. جایی که در آن مجبور است کارهایی در پروژه انجام دهد که صرفاً به دلیل هیجان و زیاده گویی فکر نشده در پروپوزال, در اساتید ایجاد توقع کرده و واقعاً توانایی و زمان لازم برای انجام آنها را ندارد.

نگاهی به پایان نامه کارشناسی ارشد...
ما را در سایت نگاهی به پایان نامه کارشناسی ارشد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9editexpertsc بازدید : 44 تاريخ : پنجشنبه 8 تير 1396 ساعت: 19:18