اصول نگارش پروپوزال

ساخت وبلاگ

پروپوزال یا طرح پایان نامه تاثیر بسیار زیادی در پذیرش و عدم پذیرش پایان نامه دارد. برای اخذ مدرک کارشناسی ارشد و دکتری, پروپوزال خوب می تواند به پایان نامه ای قوی و موفق منجر شود. برخی از دانشجویان تمام تلاش خود را در تهیه پروپوزال انجام داده ولی نکات ساده ای را در تکمیل فرم های پروپوزال جدی نمی  گیرند.

دقت در اسکلت بندی پرسش و هدف پژوهش, مرزبندی دقیق و علمی پژوهش به لحاظ موضوعی, روش شناختی و دقت در انتخاب واژه ها و چگونگی جمله بندی پاراگراف ها به نوشتن یک پروپوزال خوب و موفق و دفاع از آن تا حد زیادی تضمین می کنند. بدیهی نویسی و تلف کردن فضای نوشتاری به ویژه در بخش ادبیات موضوع پروپوزال و روش از دیگر خطاهایی هستند که عمدتاً به دلیل ضعف در تفکر تحلیلی پژوهشگر سبب می شوند تا این بخش ها از هدف اصلی خود دور بمانند. بازخوانی و کپی برداری تعاریف و مفاهیم و تشریح بیش از حد اهمیت موضوع پروپوزال و بازنویسی کتاب های روش تحقیق در بخش مصادیق بارز تلف کردن فضای نوشتاری در یک پروپوزال ضعیف هستند.

                                          

 

از دلایل اتلاف فضای نوشتاری, گیرکردن پژوهشگر در مرحله خواندن و نوشتن توصیفی و از آن بدتر دل نکندن از مطالب اضافی است. اندیشیدن و چند باره اندیشیدن درباره پرسش های مربوط به مراحل مختلف پروپوزال نویسی تا حد زیادی ذهن را از پراکنده گویی, خام نویسی و نگارش جزیره اینجات می دهد. استفاده از پرسش ها در راستای نگارش پروپوزال کمک می کند تا پژوهشگر با هر بار بلند خواندن  بخش های مختلف پروپوزال, نوشته خود را محک بزند. حواشی و توضیحات اضافی را حذف کند, مطالب خود را بپزد و از توصیف صرف و گزارش گونه آنها پرهیزنماید. اینکار, حس کپی-پیست نما شدن را از نوشته گرفته و این امکان را برای پژوهشگر فراهم می کند تا پیش از دفاع کار خود را محاکمه و قضاوت کند.

سفارش پروپوزال

انجام پروپوزال

نگاهی به پایان نامه کارشناسی ارشد...
ما را در سایت نگاهی به پایان نامه کارشناسی ارشد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9editexpertsc بازدید : 47 تاريخ : پنجشنبه 8 تير 1396 ساعت: 19:18